Официално изявление на Васил Върбанов, водещ на  музикалното предаване Моят плейлист. То

...
Официално изявление на Васил Върбанов, водещ на  музикалното предаване Моят плейлист. То
Коментари Харесай

Васил Върбанов: Налага се да тропна по масата. Няма да остана безразличен, когато някой обижда хора, които не заслужават това

Официално изказване на Васил Върбанов, водещ на  музикалното предаване  " Моят плейлист ". То е след снощното брой на предаването, когато посетител бе актрисата Весела Бабинова. Нейният музикален усет не се хареса на някои зрители, които написаха не изключително красиви мнения в социалните мрежи. 

Ето и самото изказване:

Очевидно се постанова да тропна по масата и да оказа помощ на някои гости тук да осъзнаят какво съставляват!

На първо място, това ТВ предаване няма " посетители ", а участничите в него са " ГЛАВНИ ГЕРОИ "!

Точно заради това, аз ще им осигуря имунитета, който заслужават - против зли и недобронамерени сенки в обществените мрежи. Особено против тези, които наддхвърлили лимита си от 3 бири в събота вечер нападат хората, които съм поканил да споделят съкровени усеща с публиката на националната телевизия.

Няма по какъв начин да изпитвам каквото и да е почитание към хора, които могат да си разрешат да наскърбяват, без де им мигне окото, хора, които не са им създали безусловно НИЩО неприятно. Да не приказваме, че РОДИТЕЛИТЕ на тези персони са принудени да четат злобни тъпотии за своето дете или пък ДЕЦАТА на този човек би трябвало да се сблъскат с мръсотии, които някой сопол е насписал за тях.

Имам опция и ЩЕ търкам нелепости, които атакуват моите събеседници в това отлично ТВ премеждие! Без тях, то би било невероятно!

Много деликатно и умишлено сортирам ГЛАВНИТЕ ГЕРОИ в " Моят плейлист ". Те са единствено 36 за година. И никой до момента, а доста са се опитвали да ми въздействат и даже да ме натискат, не е успявал да ми наложи с кого да приказвам!

Не съм политик и в никакъв случай няма да бъда и ТОЧНО заради тази причина не се стремя към всеобщо утвърждение. Може би би трябвало да приемеш, че твоето мнение не ме интересува изключително! Ще те изпреваря, аз не работя в Българска национална телевизия и НЕ, ти не ми " плащаш заплатата "! Вероятно плащаш налози! Но аз също!

Никога няма да остана апатичен, когато някой наскърбява хора, които не заслужават това. Да не приказваме за девойки! Ако имаш проблем, имаш проблем с мен! А не с Главните герои на " Моят плейлист "! Поне, до момента в който аз имам нещо общо с това предаване!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР